Asetukset-sivulla voit määritellä käyttäjä- ja yrityskohtaisia asetuksia.

• Omat tiedot
    • Näkymässä kirjautuneena oleva käyttäjä, käyttäjän tilinumero, ja tieto siitä, onko
      henkilötunnus tallennettuna.
  • Vaihda käyttäjää
    • Jos biometrinen tunnistaminen on käytössä, tämä toiminto kirjaa biometrisen tunnistuksen
      pois. Seuraavalla kirjautumisella sovellus kysyy käyttäjätunnuksen ja salasanan.
  • Oletusasetukset
    • Näkymässä voit määritellä yrityskohtaiset oletusasetukset kuluille, kuten kulun tyypin, kustannuspaikan ja projektin. Oletusasetuksia käytetään kun lähetät matka- ja kululaskuja ja kirjanpitoaineistoa.
  • Kieli
    • Kielivalinta tulee oletuksena puhelimen kielen mukaan.
    • Tarvittaessa kieleksi voidaan vaihtaa suomi, ruotsi (Suomi), ruotsi (Ruotsi) tai englanti.
  • Suojaus
    • Tässä voit ottaa käyttöön biometrisen tunnistamisen.