Tuloslaskelma

Valitse Raportit päänäkymästä Tuloslaskelma.

Tuloslaskelmaa on mahdollista tarkastella kolmella erilaisella raportilla:

• Vakio (oletus)
  • Budjettivertailu
  • Kuukausierittely

Valitse haluttu raportti Raportin tyyppi -valikosta ja tarkasteltava aikaväli Jakso-valikosta. Jos tuloslaskelmassa lukee Kesken, kirjanpito ei ole vielä valmis ja luvut voivat muuttua.

Voit tarkastella tulosta myös seurantakohteittain (kustannuspaikka, projekti, jne.), jos ne ovat yritykselläsi käytössä. Tulos päivittyy automaattisesti valintojen perusteella.

Vakioraportti #

Vakio näyttää sinulle reaaliaikaisesti valitun jakson tuloksen, prosentuaalisen osuuden liikevaihdosta ja kumulatiivisen toteuman tilikauden alusta, sekä vertailun edellisvuoden vastaaviin ajankohtiin.

Budjettivertailu #

Budjettivertailu näyttää sinulle reaaliaikaisesti valitun jakson tuloksen, prosentuaalisen osuuden liikevaihdosta ja kumulatiivisen toteuman tilikauden alusta sekä vertailun budjettiin. Budjettivertailu näyttää myös tilikauden ennusteen. Ennuste muodostetaan yhdistämällä toteutunut tulos tilikauden alusta valitsemaasi jaksoon mennessä ja budjetoidut luvut lopusta tilikaudesta.

Kuukausierittely #

Kuukausierittely näyttää sinulle tilikauden raportoitujen kuukausien tulokset.

Tositteen tietojen tarkastelu #

Avaa kaikki -valikosta voit avata ja sulkea kaikki nimikerivit. Voit pureutua tuloslaskelmaan tositetasolle saakka klikkaamalla nimikkeitä edeltävää nuolta.

Avaa yksittäisen tositteen tiedot klikkaamalla tositenumeroa.

Tositteen kuvan lisäksi voit tarkastella tositteen kirjauksia.

Lataa raportti #

Raporttinäkymän voi tallentaa PDF- tai Excel-muodossa. Avaa haluamasi nimikerivit ja valitse lopuksi Lataa raportti. Raportille tulostetaan ne rivit, jotka sinulla ovat auki tuloslaskelmanäkymässä.

Alla esimerkki PDF-muotoisesta raportista.