Sivunäkymä #

Etusivun yläosassa näkyy valittuna oleva yritys. Vasemman ylänurkan kuvakkeen takaa löytyvässä navigointivalikossa on esillä käyttäjän oikeuksien mukaiset palvelut.
Yrityksen nimeä painamalla voit vaihtaa valitun yrityksen. Jos sinulla on oikeuksia yli viiteen
yritykseen, voit hakea yritystä kirjoittamalla yrityksen nimen tai nimen osan hakukenttään.

Etusivun alaosasta löydät asiakkuuden yhteyshenkilöt ja tukitiimit sekä heidän yhteystietonsa. Sovelluksesta voit suoraan yhteyshenkilöä / tukitiimiä klikkaamalla joko soittaa tai lähettää heille sähköpostia.

Navigointivalikon toiminnot #

Huomioi, että valikon sisältö vaihtelee käyttäjän oikeuksien mukaan.

Maksut #

Maksut-sivulla voit lisätä, maksaa ja hallinnoida ostolaskuja.

Myyntilaskut #

Myyntilaskut-sivulla voit luoda, lähettää ja hallinnoida myyntilaskuja.

Matkalaskut #

Matkalaskut-sivulla voit luoda, lähettää ja hallinnoida matkalaskuja.

Kululaskut #

Kululaskut-sivulla voit luoda ja hallinnoida kululaskuja.

• Uusi kululasku luodaan etusivulta yläkulman ”+” -ikonista tai Lisää kulu -painikkeesta ohjeiden mukaan

Aineisto #

Aineisto-sivulla voit luoda ja hallinnoida kirjanpitoaineistoa.

• Listaus käyttäjän tai kaikkien käyttäjien lähettämästä kirjanpitoaineistosta (mm. yrityksen luotto- ja pankkikorttikuitit, yms. kirjanpitoaineisto)
  • Lähetä uusi aineisto yläkulman + -ikonista tai etusivulta ohjeiden mukaan

Selvittelytili #

• Selvittelytili-sivulla voit toimittaa kirjanpitoon puuttuvia tositteita tai selvityksen puuttuvasta tositteesta.

Kontaktit #

Kontaktit-sivulla voit hallinnoida myyntilaskutuksen asiakasrekisteriä.

• Lisää uusi kontakti + kuvakkeesta.

Tuotteet #

Tuotteet-sivulla voit hallinnoida myyntilaskutuksen tuoterekisteriä.

• Lisää uusi tuote + kuvakkeesta.

Asetukset #

Asetukset-sivulla voit hallinnoida omia tietojasi ja sovelluksen asetuksia.