Driver’s note -raportin toimitus Talenomille

Driver’s note -raportin jako on käytössä vain rajatulle asiakaskunnalle.

Jaa ajoraportti #

1. Avaa Raportti.
  2. Lataa raportti oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Download as PDF/Lataa PDF.
  4. Avaa jakamisvalikko ja valitse Talenom.
  5. Kirjaudu sisään Talenom Mobiiliin. Jos olet jo kirjautuneena sisään, raportin jakamisnäkymä avautuu suoraan.
  6. Valitse Driver’s logbook – Send log of driven mileage.
  7. Tarkista ja lisää mahdolliset puuttuvat lisätiedot, jotka eivät ole automaattisesti siirtyneet liitetyltä dokumentilta.
  8. Lähetä ajoraportti kirjanpitoon valitsemalla Lähetä/Send.
  9. Löydät lähetetyt ajopäiväkirjat Dokumentit-osiosta

Oletusasetukset ajopäiväkirjalle #

Avaa Asetukset Oletusasetukset, josta voit valita oletusasetukset ajoneuvon omistajalle ja ajoneuvolle. Kun oletusasetukset on päivitetty, täydentyvät ne automaattisesti seuraaviin lähetettäviin ajopäiväkirjoihin.