Skicka in underlag med appen

Updated on 21.12.2023

Här hittar du en instruktion om hur du skickar in underlag med Talenoms app.
För information om hur du kommer igång med appen klicka här.

• Logga in i appen med dina inloggningsuppgifter (BankID eller användarnamn/lösenord)
  • För att skicka in ett underlag – tryck på Kvitto
  • Då öppnas kameran och du har möjlighet att öppna filhantering, välja en befintlig bild eller ta en ny bild:
  • Efter du valt bild så kan du lägga till ytterligare en sida, rotera bilden eller godkänna bilden:
  • När bilden är godkänd så väljer du aktuellt företag och trycker på ’Kvitton och övriga underlag’
  • Därefter ska du kontrollera att belopp, valuta och datum är korrekt. Du ska också välja kostnadskategori utifrån förvalda kategorier, alternativt så skriver du en beskrivning av inköpet under kommentar till konsult. Tryck sedan på ’Skicka’
  • Nu är underlaget inskickat!