Kom igång med Talenoms app!

Updated on 7.12.2023
Innehållsförteckning

Talenom har en egen app som kan laddas ner via Google Play/App store. För att logga in i appen behöver du ha ett användarkonto hos Talenom Online.

Om du ännu inte har fått ett användarkonto så kontakta oss via mail på support@talenom.se alternativt telefonnummer 010-583 73 01 så ordnar vi ett konto!

• Sök efter ’Talenom’ på Google Play alternativt App store och installera appen.
  • När du erhållit inloggningsuppgifter (BankID eller användarnamn/lösenord) så startar du appen och loggar in.

Vanliga frågor om Talenoms app

Vad kostar det att använda Talenoms app?

Talenoms app är kostnadsfri och ingår utan extra kostnad i ditt företags befintliga avtal med oss.

Vad för funktioner finns i appen?

Du kan skapa kundfakturor och skicka in underlag via appen. Appen uppdateras och förbättras löpande så håll utkik för fler funktioner!

Hur skickar jag in underlag med appen?

Här kan du läsa om hur skickar in underlag med appen.

Innehållsförteckning