Inlämning av material

Updated on 16.2.2024

Vi på Talenom vill att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att lämna in bokföringsunderlag till oss. Vi föredrar att du skickar in dina underlag direkt till vårat system. Då kan våra redovisningskonsulter se vad som har kommit in och höra av sig till dig om de har några frågor.

Men vi förstår också att varje kund är unik så om du vill lämna in pappersunderlag så har vi en bra lösning även för dig.

Skicka in bokföringsunderlag via e-post

Alla våra kunder har fått en egen e-postadress för att skicka underlag till din bokföring. Adressen är företagets organisationsnummer@talenom.se

Exempel: Testföretag AB med organisationsnummer 551122–3344 har följande e-postadress: 551122-3344@talenom.se

På grund av GDPR så har enskilda firmor en annan adress för inskickning av material. Den består utav ditt kundnummer hos Talenom plus tre stycken slumpmässiga siffror. Kontakta din kontaktperson hos Talenom för att få din unika adress.

Notera följande vid inskickning av material till e-postadresserna:
Underlag ska bifogas som bilaga till e-postmeddelandet i något av följande filformat: PDF, JPG, PNG, TIF, BMP, PCX, DCX, DOC, DOX eller XLS. Det går även att skicka e-postkvitton direkt till adressen utan bilaga.

Varje bokföringsunderlag ska vara ett separat dokument, men det går bra att samla dem i en ZIP-fil. Maximal filstorlek är 20 MB.

Kvitton med Talenoms App

Med Talenoms app kan du enkelt fotografera och skicka in kvitton. Om du vill delge redovisningskonsulten mer information om kvittot så kan du bifoga en kommentar. Vi rekommenderar att kvitton för kortköp och privata utlägg skickas in med vår app.

För dig som vill skicka bokföringsunderlag med post

Talenom kan även ta emot bokföringsunderlag med post. Dessa underlag ska då skickas till vår skanningscentral. Där skannas underlagen in så att din redovisningskonsult enkelt kan se en digital kopia. Underlagen arkiveras och returneras senare till dig.

Postadress för bokföringsunderlag:

Talenom Redovisning
Bokföringsunderlag
Box 688
136 26 Handen